חלום על אמא שנפטרה

  • כ"א אדר ב' התשע"ו

שאלה

שלום וברכה, לפני כארבע חודשים אמא של אשתי נפטרה בגיל צעיר יחסית. השבוע אחות של אשתי חלמה עליה שהיא כועסת ודופקת על הקבר שיוציאו אותה משם והיא הוציאה אותה מהקבר (בחלום כמובן) ושמה אותה בפארק עם בעלה (אבא שלהם) ואז היא הייתה רגועה ומאושרת. בהתחלה כשהאחות סיפרה לנו על החלום לא התייחסנו לחלום הזה, אבל אז אשתי חלמה גם שאמא שלה דופקת על הקבר כשהיא עצבנית וכועסת למה לא הוציאו אותה מהקבר.

תשובה

שלום וברכה

כנראה לא הכי קל לה בשמיים והיא מבקשת את עזרת ילדיה. ראי את הסרט הבא http://sodot.tv/Site/ProDetile.asp?id=33&CategoryID=1&SubID=4 שם תביני עד כמה הורים זקוקם לחסדי ילדיהם בעולם האמת.

המציאו לאימכם מנוחה נכונה מעל כנפי השיכינה אימא תהיה בעז"ה שמחה ותגיע למקומה הטוב בגן עדן.

בברכה