חברה והשקפה

חזרה בתשובה. בבקשה תעזרו לי

  • ט"ו אדר ב' התשע"ו

שאלה

היי אני חוזת בתשובה כמעט חמישה חודשים. מתפללת תפילת שחרית , תיקון הנפש, משתדלת לברך על כל דבר שאני אוכלת או שותה, הולכת לשיעורי תורה. וזהו. והדבר שהכי קשה לי זה להכנס למדרשה. ואני הכנס בעוד כמה ימים בעזרת ה'. אבל אני מרגישה שאני תקועה וקשה לי מאוד עם ההרגשה הזאת מה אני עוד צריכה לעשות? ומה זה אמונה רוחנית? ואיך אני יכולה להאמין שהכל לטובה למרות שממש רע לי!! ולמה צריך להקשיב לרב או לרבנית הרי הם אנשים כמו כל אחד רק יותר מאמינים מאיתנו. ואיך אני יכולה לדעת שמה שהם אומרים זה מה שאני צריכה לעשות?? אני ממש מתוסבכת. סליחה על כל השאלות האלו אבל אני ממש רוצה לדעת לפני שאני הכנס למדרשה למרות הקושי שלי. בבקשה תעזרו לי. אני לא רוצה ליפול תודה רבה מראש :)

תשובה

שלום וברכה

אציע אם הדבר אפשרי רב/מדריכה מטעמינו תשוחח איתך בטלפון ובעז"ה הדברים יהיו מובנים וברורים.

אם תרצי בכך נא לשלוח לנו מס' טלפון. אם אינך מעוניינת/יכולה, נא לכתוב שוב.