אמונה

שלום וברכה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב, קודם כל אני רוצה לברך את כל הרבנים שמרצים בהידברות כמו הרב זמיר הכהן יצחק פנגר יוסף בן פורת וכו".על עבודת הקודש שהם משתדלים ועושים מעמצים כבירים כדי להגיע לישובים שונים ובפרט לחיפה ומזכים את הרבים ומראים להם את הדרך הנכונה אני אומרת את זה מכיוון שבמיוחד לאחרונה אני רואה שב´ה הרבה שהיו חילונים חזרו בתשובה אנשים שממש אי אפשר להאמין כשרואים כמה הם השתנו ועדיין מנסים להשתנות אז באמת תודה! ובקשר אליי רציתי לשאול משהו פשוט אני באמת משתדלת כמה שיותר להתחזק באמונה שלמה בקב´ה ובמיוחד אחרי כל מה שעבר עליי לאחרונה. וב´ה אני משתדלת להיות בסביבה שמחזקת ולאחרונה יצא לי להבחין במישהו שמאוד התחזק אומנם לא יצא לי לדבר איתו אך יש לי הרגשה שזה הבחור המיועד לי אני מקווה אך מכיוון שסבי נפטר ואני מאוד אוהבת ומכבדת אותו אז אני רוצה לשמור שנה בלי נדר ולא להכיר אף אחד ,אך הייתי רוצה לדעת אם יש איזו תפילה שאני יכולה להתפלל שאותו אחד יישמר בישבילי יכול להיות שזה אנוכי מצידי להתפלל לכך אבל פשוט יש לי הרגשה חזקה שזה המיועד כמו שאומרים. מה לדעתך אני צריכה לעשות בנידון והאם באמת יש תפילה שתעזור בזה. תודה ושבתשלום ומבורך!

תשובה

שלום וברכה

כבוד גדול יהיה לסבא כאשר תקימי בית נאמן בישראל.

אין להימנע מלהכיר בחור במשך השנה, ועל כן התפללי אל ה´ שאם הוא בן זוגך שלא תתעכב עלייך השעה ותנסי להגיע לקשר כבר עכשיו.

שבת שלום - בנימין שמואלי