זוגיות

לחיצות ידיים בעבודה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני אישה נשואה עם ילדים .הייתי אישה חילונית. מזה מס שנים אני מתקרבת לדת. לאחרונה חל ויכוח קשה עם בעלי לגבי לחיצות ידיים שלי בעבודה. שזה דבר שיגרתי אצלינו. אבקש לדעת האם באמת זה דבר חמור לילחוץ ידיים לגבר בלי שום כוונות חלילה אלא כדבר שבשיגרה .

תשובה

שלום וברכה

הדבר אכן אסור, וקשה להקל בדבר, ואין לכך קשר לבעלך, אלא לאלוקים. אולי יהיה קשה להודיע שאת מתחילה לשמור נגיעה לגמרי מזרים, אבל לאחר ההודעה שלך כולם יכבדו את החלטתך, ויעריכו אותך מאוד.

בהצלחה וחזקי ואמצי, וה` הטוב יגמול לך על מסירות נפשך בכפל כפליים. בהערכה - בנימין שמואלי