פחד , דת

  • י"ח אדר א' התשע"ו

שאלה

משהוא כמו ארבעה חודשיים אני מנסה חזור בתשובה , הבעיה היא שאין לי מנוחה זה כל הזמן פחד וחרדה בגלל שעשיתי המון עבירות פשוט מיליארד ואני רק בן 16 ואני מאוד מנסה לתקן אותם , אתה שומע בסיפורים על רב או על תלמיד חכם שבגלל דבר הכי קטן חוזר בגלגול הוא הולך לגיהנום מסיפורים ומי אני שאני עשיתי פי אלף מהם ( אפילו שניסיתי לתקן ) אצליח לצאת מין הדין? אני חושב שהלבנתי מורה בפנים אפילו שביקשתי סליחה מאחת כמה פעמים ומשנייה גם כמה והשלישית פעם אחת והיא אמרה שהיא לא זוכרת אבל אם היה משהוא היא סולחת לי אני פשוט מרגיש שזה לא ניסלח , גזל אינטרנט , קילול אב ואם , חילול שמיים , מיליארד קללות , התחצפויות , הפרת נדרים קרי לילה ועוד המון , אני הלכתי להמון אנשים וביקשתי סליחה ומאוד אני מנסה לתקן אבל אני לא מאמין כבר שיש לי סיכוי לחזור . האים יש לי סיכוי לחזור בתשובה? גם כל הסיפורים על האנשים שהיה להם מוות קליני פשוט גורמים לך לרצות למות מפחד.

תשובה

שלום וברכה

נשמח לסייע לך בעניין. נא לשלוח לנו מס' טלפון ונשוב איליך ונסייע לך.