אמונה

לעילוי נישמת סבי

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בס"ד שלום רציתי לדעת מה אוכל לעשות לעילוי נישמת סבי חוץ מברכות ותפילות אם למשל אני קונה כמה חוברות של התיקון הכללי ורושמת שם לעילוי נישמת והשם שלו ומחלקת לקרובים זה עוזר? או שיש משהו אחר אין לי כ"כ הרבה כסף אבל אני רוצה לעשות משהו תודה!

תשובה

שלום וברכה

ברור שחלוקת התיקון הכללי מסייע לסבך. כמו כן את יכולה ללמוד את פרקי אבות לעילוי נשמתו.

בברכה - בנימין שמואלי