זוגיות

חברה היתה בקשר קצר שנותק ומאוחר יותר גילתה שהיה ערבי

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום, יש לי חברה ממש ממש טובה שלפני שנה נסעה לטברי`ה עם משפחתה. רק לא מזמן היא ספרה לי שהיא הכירה שם מישהו ובאמת הי`ה לה ממש כיף איתו והרגישה שהיא מתאהבת בו. הם שמרו קצת על קשר והוא לאט לאט התנתק. לא מזמן חבר של אותו הבחור התחיל לדבר איתה וטען שהבחור שאיתו היא דברה הוא למעשה ערבי. אין לי מושג אם מה שהוא אמר זה אמת אבל מה שאני יודעת זה שחברה שלי לא רגועה בכלל ואין כל כך מה לומר לה. היא מרגישה רע עם זה. היא ילדה מסורתית ,ילדה טובה באמת באמת. יש לצי`ין שלא קרה בניהם כלום כלום. ממש כלום. אם אתה יכול בבקשה להגיד לי משהו כדי להרגיע אותה?אמרתי לה שאני אכתוב לך ואחזיר לה תשובה. תודה רבה רבה:)

תשובה

שלום לך

בת ישראל היקרה מאחר ולא היה ביניכם כלום, אין לך לחשושו מאומה וכלום לא קרה, את נקיה וטהורה כבעבר ואת יכולה להיות רגועה לגמרי, ולהודות לה` שלא נכנסת לקשר רע זה, עמוק יותר. יש לך ללמוד ממקרה זה שלא להתחבר לבחור למטרות שאינם רציניות, ולא להתחבר לבחור לפני שאת יודעת את רקעו המשפחתי היטיב. אבל את יכולה להיות סמוכה ורגועה ששום דבר לא קרה לך, ועליך להיות מאושרת בכך שאת יודעת שבוראך שומר עליך שלא להיכנס לקשרים שאינם מתאימים למעלת נשמתך.

שבת שלום וצום קל - בנימין שמואלי