יחסים בתשעת הימים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לרב ותודה על ההשקעה, ניסיתי למצוא בכל מני מקורות לגבי איסור יחסי מין בתשעת הימים ולא מצאתי. אני יודע שב ט באב עצמו זה אסור אבל מה לגבי תשעת הימים המקדימים? כמו כן, האם יש הבדל בין אם זה נעשה לצורך מצוות פרו ורבו או רק לשם הנאה?

תשובה

שלום וברכה

יחסי מין בין איש לאשתו, בתשעת הימים מותרים בכל מקרה. בברכה - בנימין שמואלי