נשים

האם מותר לי ללכת עם המשפחה המורחבת לים מעורב בתשעת הימים , כאשר אני לבושה בבגדים רגילים .

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לצוות הרבנים שאלתי היא כזו אני מתחזקת ואני משתדלת לקחת על עצמי דברים עדיין לא לקחתי על עצמי שלא ללכת לים מעורב , אבל אני משתדלת שלא ללכת זאת אומרת אני הולכת רק באמצע השבוע כאשר הים ריק כימעט וגם אז ני לבושה כהרגלי ובצניעות .. כעת בתשעת הימים אסור ללכת לים בגלל הסכנה , אבל היום יש גם המון מסעדות בים .. ושאלתי היא האם מותר לי ללכת עם המשפחה המורחבת לים מעורב בתשעת הימים , כאשר אני לבושה בבגדים רגילים .. ואני לא ניכנסת לים כלל .!

תשובה

שלום וברכה

מותר לאכול ליד הים בתשעת הימים, ואין בכך בעיה.

בברכה - בנימין שמואלי