זוגיות

חתונה, מה עלי לעשות, האם עלי להמתין מעט בתקווה שתהיה תשובה חיובית, או להמשיך הלאה בחיי?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום וברכה, יצאתי עד לפני מספר ימים עם בחור דתי במהלך שנתיים, אציין שגם אני חוזרת בתשובה וברצוני להקים בית. לפני מספר ימים הודעתי לבחור שאו שיגיע עם טבעת נישואין או שלא יגיע בכלל, המסר נאמר עם כאב רב. אני בת 31והבחור בן גילי. האם ישנה דרך לדעת באם מדובר בזיווג שלי משורש הנשמה? ומדוע הקשיים הרבים בהקמת בית כשר? מה עלי לעשות, האם עלי להמתין מעט בתקווה שתהיה תשובה חיובית, או להמשיך הלאה בחיי? אם ישנה דרך לבדוק מבחינת שמות האדם, אשמח מאוד אם יפנה אלי אחד הרבנים למען הסר ספק מין הלב. ישר כוח ותודה

תשובה

שלום וברכה

עשית נכון מאוד, אין לסחוב קשר ללא סוף, אם לא תתני גבול לדבר הדבר לא ייגמר לעולם. קבעי לעצמך זמן מסוים שתחכי עד אז לראות אם הוא מוכן להינשא לך ואם לא יחזור אילייך נגמר הסיפור איתו, ותלכי לחפש לך את עתידך במקום אחר אין להתעסק בדרכים מיסטיות לדעת מי הוא זיווגך, אלא עלייך לבדוק את העניין בעיני השכל ולראות אם הדבר מתאים לך או לא,.בברכה – בנימין שמואלי