נשים

שלום בית<>

  • ט"ז שבט התשע"ו

שאלה

שלום. בזמן האחרון אני שמה לב שהזוגיות שלנו עולה על שרטון... יש הרבה מתח וכעסים.. אני מנסה לדבר עם בעלי אבל הוא אומר שאני עוברת תקופה קצת מתוחה(אחותי התחתנה אתמול...) ומה שאני חושבת עליוזה רק דמיונות... כשאני אומרת לוט אולי נלך לקורס לשמוע קצת להתקדם הוא לא רוצה לשמוע על זה ואומר שהוא לא צריך... אני ממש לא יודעת מה לעשות.אני הרבה בוכה וכועסת ועצבנית ומאוד קשה לי ..אני אפילו חושבת לעשות משהו בלתי הפיך.... מה אני יעשה?????

תשובה

שלום וברכה

אציע לשלוח אילינו מס' טלפון ונשוב אילייך להכוונה מפורטת לפי מצבך.

בהצלחה,