נשים

גיוס נשים לצהל

  • ח' שבט התשע"ו

שאלה

שלום, קצת על עצמי .. אני עוד כחודשיים מיועדת להתגייס לצבא לתפקיד שנקרא מאבחנת ביטחונית ( שמירה במעברים בחברון/בשכם וכדומה ) .. בת למשפחה חילונית/מסורתית (ההורים לא שומרים שבת באופן מלא).. למדתי בבית ספר חילוני במשך כל 12 השנים.. אולם אני קשורה מאוד ליהדות .. בערך בגיל 13 התחלתי לשמור שבת באופן מלא ובחודשים האחרונים אני עוברת התקרבות מחודשת שכן הרגשתי שהזנחתי טיפה את עניין האמונה בשלוש השנים האחרונות (עדיין המשכתי לשמור שבת עד היום). ועכשיו כשאני לפני גיוס , איסור גיוס נשים לצבא מאוד מטריד אותי , אני לא יודעת מה לעשות ואין לי עם מי להתייעץ...בימים אלה אני מנסה לשנות את התפקיד שקיבלתי לחובשת קרבית ( קבלת חיילים פצועים בגבול וטיפולם במקרה של מלחמה ) .. גם לתפקיד הזה הטירונות מחייבת נשיאת נשק.. אני צריכה לקבל טלפון חשוב שיכול להשפיע מאוד על העתיד שלי בהקשר של הצבא.. רציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי איך לנהוג ומה לעשות.. אם יש לזה משקל אציין שאני עדיין לא מקיימת את מצוות הצניעות כהלכתה ... תודה רבה על כל מענה!!!

תשובה

שלום וברכה

אשרייך ואשרי חלקך שזכית להתעלות ולהתקרב לבורא עולם.

נא לשלוח לנו מס' טלפון ונשוב אילייך ליעוץ והכוונה מפורטת לפי מצבך.

בהצלחה,