חלוקת מזון

  • ג' שבט התשע"ו

שאלה

שלום, ההודעה לכבוד הרב זמיר כהן. שמי עמית לימור אני מנהל מרכז רפואי בירושלים, לפני כשנה, לאחר ששמעתי כמה מההרצאות שלך וראינו במרפאה את הצורך. התחלנו בפרויקט חלוקת מזון למשפחות נזקקות באופן שבועי עם דגש על אופי החבילה לפי צרכי המשפחה -מס נפשות, גיל הילדים וכו'. כיום יש לנו כ25 משפחות לחלוקה. אנו מקבלים תרומות מבעלי עסקים שבאזור ומצוות המרפאה. רציתי לדעת האם לרב יש עצה לטובת הגדלת הפרויקט והאם אתה חושב שכדאי לפרסם את הרצאות הרב ע"י דיסקים בחבילות תודה רבה עמית לימור

תשובה

שלום וברכה

תבורך מפי עליון על המצווה הגדולה שאתה עושה בחלוקת מזון גשמי לנצרכים. נשמח להיות שותפים ולצרף את המזון הרוחני לחבילות שלכם. נא לתאם את הדברים מול המזכירות 03-6166615.

עלה והצלח,