תורה ומדע

אני נכנס למרה שחורה לאחר כל פעם שאני מוציא זרע לבטלה

  • י"ז טבת התשע"ו

שאלה

לאתר הידברות שלום רב לצערי אני נופל הרבה בהוצאת. זרע לבטלה ואני לא מצליח להשתלט על זה יש לציין שלא קיימתי יחסי מין בחיים אני רווק וכל פעם שאני מוציא זרע לבטלה אני מרגיש אטום וחשוך אני מרגיש מגעיל עם עצמי וכל היום אני מתהלך בהרגשה של דיכי ומרה שחורה איך אני מצליח להתגבר על הוצאת זרע לבטלה איך אני עושה תשובה ואיך אני מצליח להתגבר על הדיכאון והמרה שחורה של האחכ ואם נפלתי מה עלי לעשות באותו הרגע מחכה לתשובה בתודה מראש

תשובה

בסד

אני יכול בעזרת השם לייעץ לך קונטרס לקרוא, אבל מותנית להצלחת הקונטרס היא ההתמסרות לעבודה - ואפילו בדבר שמרגיש שמאד קשה.

מדבריך משמע שאתה כן עובד על עצמך ואפילו כאשר זה קשה, לכן לא אמנע מלשלוח לך את הקישור לקונטרס (אמנם אין להעבירו לאחרים):

ויהי רצון שתמצא בזה עזר, ושהשם יתברך יתן לך את הכח לעשות את כל התרגילים הנזכרים בו, ושתזכה לסייעתא דשמיא ושתוכל להגיע למצב שבו תוכל לשלוט תמיד ואח"כ להתחתן בשטו"מ ולזכות לנהל חיים תקינים בעזרת השם יתברך.

בברכה,

רב נחום