אמונה

מהו התיקון לפגם הברית

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לרבנים ! האתר הידברות ממש עוזר לי בחיזוק זה פותר הרבה בעיות והרבה דרכים שלא הייתי חושב עליהם. בעוונותי הרבים אני מנסה לא לפגום בברית מתגבר על היצר הרע לאט לאט מנצחים אותו אני שואל ככה איזה תיקון יש לפגימת הברית אני קראתי תיקון הכללי של רבי נחמן במרסלב וזה עזר קצת כול פעם זה נותן כוח וחיזוק רציתי לדעת איזה תיקון יש לפגם כזה ולפגם העיינים שלא לראות כול מיני דברים שלא צריך לראות . תודה רבה על החיזוק

תשובה

שלום וברכה

עיקר התיקון מלבד התשובה העמוקה והחרטה בלב שלם, הוא לימוד תורה בעיון.

בברכה - בנימין שמואלי