שאל את הרב - כללי

צלחות corning

  • ד' טבת התשע"ו

שאלה

שלום לכבוד הרב, קניתי צלחות של חברת קורנינג - עשויים זכוכית המיוצרת בתהליך למינציה יחודי, ההופך אותם למערכות האוכל החזקות בעולם – כלי אוכל עמידים בפני שריטות, שברים וכתמים. האם יש צורך להגעיל את הצלחות או שמספיקה רב להטביל ? האם אפשר לעשות שימוש בחם בחלבי בשרי ? אודה לתשובתכם המהירה

תשובה

לכבוד השואל,

סליחה על האיחור בתשובה.

אין צריך להגעיל, רק להטביל.

לפי מה שבררתי, יש להחשיב קורנינג קורל כמו זכוכית; וכמו שאתם נוהגים בהכשר כלי זכוכית - הן לבשר בחלב והן לפסח - כן אפשר לנהוג בהם.

בברכה,

רב נחום