נשים

קשה לי מאד לכסות את כל השיער

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בס"ד שלום לכב` הרב אני הולכת עם כובע אבל חלק מהשיער פזור קשה לי מאד לכסות את כל השיער רב אמר שעדיף פאה גם זה עדיין קשה לי מה לעשות? הדבר מאד מתסכל אותי לתשובתכם אודה

תשובה

שלום וברכה

;בגודל מצות הכיסוי ראש, ואקוה שהדבר יקל עלייך את קבלת המצוה בהידור רב, ואני ממליץ לקפוץ לענין לאחר החלטה אמיצה ולהתחיל לכסת את הראש כראוי, ולאחר ארבעים יום שלך הליכה בכיסוי ראש מוחלט תתרגלי לכך ולא יהיה לך קשה הדבר יותר.

בהצלחה - בנימין שמואלי