אמונה

מה אפשר לעשות בשעות הפנאי לאיזה אתרים להכנס?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

רציתי לדעת... מה אפשר לעשות בשעות הפנאי... אני בגיל ההתבגרות ומתפללת תפילה אחת ביום ולפעמים תהילים,ברכת המזון וכ`ו.. רציתי לדעת מה אפשר לעשות שמשעמם או במחשב לאיזה אתרים להכנס {ההרצאות במחשב שלי לא עובדות} ולפעמים אני לא מוצאת מה לעשות. אני גרה בסביבה חילונית ומאוד קשה לשמור פה שבת אבל אני שומרת ברוך הד` הכל כהלכה אבל לפעמים באים לי מחשבות בשבת וגם ביום חול על דברים שאינם קשורים לדת וזה מאוד מפריע לי אז רציתי לשאול במה אני יכולה להתעסק כדי לא להגיע למחשבות בטלות. תודה רבה. ויום טוב

תשובה

שלום וברכה

את יכולה להתנדב לעשיית חסד, מחוץ לשכונה או אפילו בשכונה לנשים מבוגרות וכו´, הדבר ימנע ממך זמן פנאי לא רצוי.

בהצלחה - בנימין שמואלי