זוגיות

מעבר דירה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני גרה בשכירות עם חבר שלי אני גרה במספר 13 האם כדאי לעבור דירה?בתודה

תשובה

שלום וברכה

המגורים עם החבר בבית אחד ללא נישואין אינם מומלצים ואסורים בהחלט, והם מונעים את השפע ממכם, וכאשר תקבלו על עצמכם את שמירת ההלכה כפי מה שכתבתי לכם, מוטחני שהפרנסה תזרום כראוי.

 ישנם החוששים להינשא מאחר וכעת אין להם פרנסה, אבל האמת היא הפוכה, הנישואין מביא את הברכה ואת השפע מאחר וכך אתם זוכים לשפע כזוג נשוי שהברכה רבה ונשכינה שרויה בביתכם.

אבל כעת הדבר הוא הפוך שהכינה אינה יכולה לשרות ביניכם, מאחר וחייכם כעת אינם כרצון ה` והשפע לא יכול לבוא איליכם, ובפרט בעניינים אלו של חיי אישות שלא כדין, הרי השפע נשפע לא נכון.

אברכך שתזכי להינשא כדין ותזכו לשפע של ברכה פרנסה וכל טוב.

וכמובן שאין שום עניין לעבור דירה ממספר 13, אלא כעת על אחד מכם לשוב לבית הוריו עד לחתונה שתתקיים בקרוב מאוד בעז"ה.

בברכה - בנימין שמואלי