תפילה וברכות

מה עושה מי שרוצה לחזור בתשובה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני מקבלת סימנים מאלוקים כל הזמן אני חושבת שהגיע הזמן לעשות משהו עם זה אבל אני לא יודעת עם מה להתחיל כל מה שעובר לי בראש זה כיסוי ראש ודברים שלמען האמת ניראים לי כבדים מדי וכבר על ההתחלה מתסכלים אותי התחלתי ליטול ידיים כל בוקר כבר חודש וחצי ולהדליק נרות בשישי איפה אפשר לקבל הדרכה והסברים מהן הברכות אם אני רוצה לברך על אוכל ושתיה מה אפשר לקרוא כל יום ,האם מותר תהילים בכל יום אשמח לקבל תשובות וסליחה על הבורות בנושא תודה שמרית

תשובה

שלום וברכה

אשרייך שזכית להיות מאלו ששומעים את קול האלוקים הקורא בכל יום לעמו לחזור בתשובה וכדברי חז"ל שבת קול יוצאת ומכרזת שובו בנים שובבים, ומבואר בספרים שהכרזה זו של בורא עולם, היא הגורמת לאדם הרהורי תשובה, ואשרי מי ששם ליבו לכך.

טוב עשית שהתחלת בנטילת ידיים ובהדלקת נרות וכדאי מאוד להמשיך בהתחזקות בשמירת שבת בכללה, שהיא היסוד של העם היהודי, והשומר שבת כהלכתה אפילו עובד עבודה זרה כדור אנוש מוחלין לו, ;בגודל מעלת שמירת השבת.

אם הינך אשה נשואה עלייך להתחיל ג"כ לשמור על מצות הטהרה, ושמירת הלכות הנידה.

ולאט לאט עליך להתקדם עוד ועוד בשמירת המצות, ולא לקפוץ בבת אחת יותר מידי.

ראי כאן את נוסח כל הברכות והברכה על כל דבר.

את ברכות השחר שיש לברך בכל בוקר lor=#3333cc>כאן

וכאשר תרגישי שאת יכולה להתקדם עוד תקבלי על עצמך גם את הברכות ולאחר תקופה מסוימת תמשיכי לקבל על עצמך להתפלל תפילה אחת בכל יום.

מותר וראוי לקרוא תהילים בכל יום.

מומלץ מאוד להצטרף לפרוויקט חברותא טלפונית, שבה למתדי עם חבירה אחת לשבוע הלכות וכדו, וכך תוכלי להתקדם באיטיות ובביטחון,  ותצליחי לשוב לאביך שבשמים.

אם תרצי בכך או אם תרצי לשוחח על כל ענין עם אחת ממדריכותינו שלחי לי מס` טלפון ונתקשר אילייך בהקדם.

בהערכה - לשירותך בכל עת - בנימין שמואלי