זוגיות

השבוע היה לי ולבעלי ויכוח וזה התמשך מהבוקר ועד הערב

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

השבוע היה לי ולבעלי ויכוח וזה התמשך מהבוקר ועד הערב, ובערב כשהוא חזר הוא ניסה להתפייס אבל אני עוד כעסתי,

אז הוא אמר שהוא יוצא רגע לאוטו להביא כסף, ובסוף חזר עם דיסק

אז אמרתי לו שהוא אמר שהוא הולך להביא כסף ןשהוא לא באמת רצה ללכת לאוטו אלא פשוט לצאת,

אז הוא אמר שאני צודקת ושהוא פשוט הרגיש לחץ בבית ושהוא היה חייב לנשום אוויר,

האם מה שהוא עשה זה שקר? או שעליי לחשוב שפשוט היה לו באמת קשה באותו רגע בבית? תודה.

תשובה

שלום וברכה

בעלך נהג למופת, בכך שחיפש תירוץ ליציאתו, ולא יצא בטריקת דלת. וכך עליו לנהוג גם בעתיד. ואין כלל צורך לנסות לחקור אותו לאחר מכן האם היציאה הייתה על הקושי בבית. בהצלחה - בנימין שמואלי

שלום בית דורש השקעה רבה, ויתור והקרבה, בפרט במקרים בהם המשבר נמצא בעיצומו. הרב זמיר כהן בהרצאתו מדריך ומלמד מהיכן נשאב את הכח להתמודד עם הקשיים ולהשקיע בבית.

אבא ואמא הן שתי דמויות מפתח בחיי הילדים: מה קורה כאשר יש מתח בבית? כיצד משפיעות מריבות על הילדים? ניר קפטן יצא לברר כיצד אפשר לשפר את ההבנה הזוגית, ולהימנע ממריבות מיותרות. קבלו עצות נפלאות מפי הפסיכולוגית עדנה גלבוע והרב שמעון שמעון ביטון, מנהל מחלקת שלום בית בהידברות. צפו

רוצים שלום בית? קבלו 10 סגולות מפתיעות

שוקלים לעשות 'חישוב מסלול מחדש' בזוגיות? תכירו את מחלקת שלום הבית של הידברות

תהילים לשלום בית

לייעוץ והכוונה ממחלקת שלום בית בהידברות – הצלה של ממש! – כולל סדנאות וייעוץ ראשוני בחינם,

חייגו 073-2221310