זוגיות

האם שלילת בחורים לצורכי שידוכים מעכבת את הזיווג האמיתי?

  • ה' כסלו התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב, רציתי לשאול, אני בת 22 והציעו לי בחורים כבר מגיל 19 אך שללתי בתואנה שאני רוצה קודם למצוא מקום עבודה ואחר כך להתחיל לצאת לשידוכים, היום, 4 שנים אחרי - אני עדיין מחפשת עבודה ולא מוצאת מקום טוב, כל ריאיון עבודה כמעט שהייתי ניגשת אליו לא הייתה מתקבלת. ומצד שני, יש הצעות אבל הגישה שלי לגבי זה נשארה ככה. השאלה שלי, האם הזיווג האמיתי מתעכב בגלל זה? האם זה משבש/מעכב או מונע משהו בעניין? אשמח לתשובה.

תשובה

שלום וברכה

הגישה של המתנה לנישואין עד למציאת פרנסה אינה נכונה, יש לצאת לשידוכים ולהתקדם אף שלא מצאת עדיין מקום פרנסה. השידוך והנישואין מביא פרנסה מרווחת ושפע חדש ממרומים.