נשים

כיצד מתעמלים בצניעות?

  • ד' כסלו התשע"ו

שאלה

אני נשואה, חוזרת בתשובה. בעברי הייתי ספורטאית מקצוענית, והדבר חסר לי מאוד. אם ארשם לסטודיו סי - לחוגים לנשים בלבד, האם אפשר להתעמל עם טייץ וחולצה קצרה, או עלי גם לשים חצאית באימונים? ומה בנוגע לכיסוי ראש בשיעור עצמו? אני מעוניינת ללכת לשיעורים הכי קשים שיש מבחינה גופנית, כך שלא ברור אם יהיה לי נוח להישאר עם כיסוי וחצאית. לתשובתך אודה.

תשובה

שלום וברכה

מאחר שזה רק בפני נשים את יכולה ללכת ללא חצאית וללא כיסוי, בכל לבוש מתאים ונוח לאימוני הכושר.