אמונה

פתרון להומו או לסבית?!

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

ברצוני לשאול בשם כמה וכמה מכרים ומכרות, איך מתמודדים עם החטא שעושים, כי מכר בעבודה שהינו הומו טוען :אני מאמין בה` אך איך אני חוטא אם הוא זה שברא אותי כך וניסיתי לצאת מזה ולנסות עם נשים אך זה לא הלך´ איך אני יכולה לעזור לחברה או מכר בעבודה לצאת מזה בדרך הנכונה? כי לטענתם אין הם רוצים להיות צבועים להתחתן סתם ולהתגרש כיגיעו הילדים ורק אז להיות ´מאושר´ בדרך שלהם? מה אני עושה ומה אומר להם? (המון תודה על התגובה המהירה הקודמת!)

תשובה

שלום וברכה

לכל מי שנתן ה` את הניסיון נתן ה` גם כן את הכוח להתמודד עם הניסיון, ואין ספק שהניסיון אכן קשה, אבל ה` המכיר את נפש האדם יודע אם האדם יכול להתמודד עם זה, וזה תפקידו בעולם.

ולעזרה בענין יכולים לפנות לעזרה ניתן לפנות למכון פוע"ה 6515050 - 02 ולבקש את הרב גדעון ויצמן והוא ישמח לעזור.

כמו כן ניתן לפנות בנושא זה לגוף המאגד מספר תלמידי חכמים ונקרא "עצת נפש" שפועל בימים שני, רביעי וחמישי בין השעות 20:30 - 23:00 בערב. מספר הטלפון שלהם הוא 6541899 - 02 (מספר הסיוע לנשים הוא 6730002 - 02).>בהצלחה - בנימין שמואלי