תפילה וברכות

עד איזו שעה מותר להתפלל שחרית

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

עד איזו שעה מותר להתפלל שחרית -(נשים) אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלה בהקדם תודה רבה כרמל

תשובה

שלום וברכה

נשים צריכות להתפלל תפילה אחת ביום. ורשות להן להתפלל שלשת התפילות, וזה באמת ממלא את הנפש של האשה היהודיה באושר וברוחניות.

לפני חצות היום [בערך בשעה 12:30] מתפללים `שחרית`, לאחר מכן [מהשעה 1:15 ] ועד שקיעת השמש מתפללים מנחה, ולאחר מכן בשעות הלילה מתפללים `ערבית`.

בהצלחה - מנשה ישראל