זוגיות

עד מתי אני יכולה לסבול ולהחליט אולי לגבי גירושין

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב אני נשואה+7 כ22 שנים בתקופה אחרונה הבעיות גדולות בבית בויכוחים המון על עינינים של בעלי לגבי חמותי בויכוח האחרון הודיע שאמא שלו קודמת לאחר מכן אני, עד מתי אני יכולה לסבול ולהחליט אולי לגבי גירושין.

תשובה

שלום וברכה

אינני יודע עד כמה בעלך אכן מיישם את הכרזתו, ומה הרקע לכל הויכוח ביניכם, ועל כן קשה לי להכריע מה עלייך לעשות.

יתכן שעלייך להתחשב יותר בצורך של בעלך לעזור ןלהוריו בגילם המתקדם, ולא להקניטו על כך.

בברכה - בנימין שמואלי