זוגיות

רוצה להתחזק וצריך עזרה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

לכבוד הרב שלום. אני מתחיל להיתחזק אני רוצה לדעת מה לעשות הם אני נמצא במערכה לבד. יש לציין שאני נשוי +3 .יש גם לציין שרשמתי את ילדי לבית ספר דתי. ואישתי לא נגד ביכלל אבל אני מרגיש כי היא לא מתחזקת כמו שאני רוצה. מה אני צריך לעשות בעינין זה. אני מבקש עזרה עם אני צריך לתת לה את הזמן הוא יש דרך אחרת לחזק אותה בבקשה דחוף

תשובה

שלום וברכה

אין ללחיצה כלל, ויש לעודה על כל התקדמות שהיא עושה ומתחזקת.

אין הדבר קל כלל לשנות אורחות חים, הדבר דורש הרבה תעצומות נפש, ואין הדבר בא בקלות ובמהירות.

אני ממליץ שתלכו לסופ"ש בענייני יהדות שם תיהנו מחופש נפלא והרצאות מהנות ומועילות, וברור לי שהדב יתן לה הרבה כוח להתקדם, אבל אתה מצידך תישמר מאוד גם אם תלכו לסופ"ש שלא ללחצה ולא לחייבה להתקדם לפני שהיא מרגישה מוכנה לכך, אסור לעשות כן.

אם תרצה הכוונה לסמינר או הכוננה כללית איך להתנהג עם אשתך שלח לי מס` טלפון ויחזרו איליך.

בברכה - בנימין שמואלי