זוגיות

איסורים בשביל שלום בית

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

רציתי לדעת אם כשבעלי מחייב אותי לעשות דברים שהם אסורים ואני חייבת לעשות בשביל שלום בית, זה נחשב לי כאילו עשיתי חטא למרות שאני לא רוצה לעשות ואם אני לא יעשה יהיה בלאגן וריבים בבית

תשובה

שלום וברכה

דברים שהם אסורים בהחלט אסור לעשות אפילו אם הבעל יכעס מאוד, ואין זה סיבה להכעיס את ה`. ישנם דברים שהם החמרות וכו` שבהם אפשר לשנות בשביל השלום. אם יש לך שאלה אם הדבר הוא איסור גמור או החמרה וכו` אשמח לעזור לך.

בהצלחה - בנימין שמואלי