חברה והשקפה

עתיד לבוא תהיה הזכות היחידה לעם ישראל קיום הברית מילה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

הרב זה נכון שרק לפני 150 שנה בערך התחילה ההתבוללות באירופה ובארצות המזרח כמו מרוקו והכל לא היה להם תנסינות של הכפירה כמו באירופה ובאו לפה כולם צדיקים ושומרי מצוות.... ואיך זה שלמרות הכל כולם חזרו לפה אם הכל וכל הכפירה ועושים בר מצווה וברית מילה מה הם לא חושבים שזה נשאר תמיד הניצוץ אשמח לקבל על זה קצת חומר זה מחזק זה רק מראה כמה הדת שלנו חזקההההההה

תשובה

שלום וברכה

אכן כך דבר זה מרא על אמיתות התורה וכמובאר בזוהר לעתיד לבוא תהיה הזכות היחידה לעם ישראל קיום הברית מילה, שאת המצווה הזו לא יעזבו היהודים מעולם. בברכה - בנימין שמואלי