אמונה

החלפת שם כיוון שלא מוצאת את עצמי בחיים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום שמי רונית בירו בת 44 לא נשואה 25.6.1964 לא מיזמן ניפרדתי מבן זוגי לחיים בשנתיים האחרונות סגרתי עסק שכשל 2 הריונות בהפרייה ניקלטו לנו ולא היתפתחו ולא מוצאת את עצמי בחיים חוויתי משבר עם מישפחתי בעיקבות הזוגיות שלי שהיתה נהדרת שנתיים של אושר שניקטעו עקב הפרעות מצד שני הצדדים מישפחתי ובנותיו וגרושתו נאמר לי שאולי עלי להחליף את שמי אבל אני מאד מחוברת אליו מה עלי לעשות ואם אני יכולה אולי רק להוסיף שם ומה הפרוצדורה איפה האם בבית כנסת י פשוט חיי אינם חיים ולא מוצאת את מקומי לא בעבודה חדשה וטובה ולא ביכלל תודה

תשובה

שלום וברכה

שמך טוב ולא מהחלפת השם תבוא הישועה, ישועתך תבוא כאשר תתחברי לנשמתך ותספקי לה את מזונה, אז תמלא באושר פנימי עמוק ודבר זה יקרין החוצה, ולאחר מכן תראי הרבה ישועות. היהודי יש לו חיים מלאי תוכן ואושר אשר נתן לנו הבורא ביום השבועות במעמד הר סיני.

התחברי איליו ותהיי מאושרת. ואז תרוני ותשמחי ושמך ישפיע עלייך להרבה שמחה.

אשמח לעזור לך בכך - בנימין שמואלי