אמונה

פרשת השבוע בעליה לתורה בגיל 13

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בס"ד אני יודע שיש קשר בין הפרשה שקראתי בעליה לתורה בגיל 13 ובין היעוד הנשמתי שלי הפרשה היא פרשת לך לך והיתי רוצה לקבל מידע שימקד אותי בנושא זה. אני בתחילת היתחזקות וגר באילת שומע המון מידע מהאתר ובמיוחד את הרב יצחק פנגר תודה על חסיפה לעולם היהדות ואור גדול שנכנס לחיי פינחס קדוש

תשובה

שלום וברכה

הקב"ה קורא לך בקול גדול לך לך מארצך וממולדתך ומבית אביך אל הארץ אששר אראך, עזוב את מנהגך הישנים ובוא אלי אביך שבשמים. ואעשך לגוי גדול ואברכה מברכך וגו`, כל הברכות יחולו עליך בזכות עליית הנפלאה. אל תשתהה, אבא מחכה לך!

בברכה - בנימין שמואלי