שאל את הרב - כללי

rtak"m

  • כ"ז אב התשע"ה

שאלה

למה כל מה שקשור ליהדות עולה הרבה יותר ממקבילו כמו למשל שימלת עור עולה 700-1000 ש"חומעט עור כמו תפילין עולות 1800 ש"ח ? למה שמן זית משובח עולה 24-28 ש"ח ואילו שמן זית למאור (שרק מי שדתי קונה ) עולה 35 ש"ח ?להגיד לך למה כי אנחנו הדתיים נתפסים בעיני הציבור כמתומתמים ,

תשובה

שלום וברכה

שמן למאור במחוזותינו עולה כ15 ש"ח. לא יודע מי לוקח ממך 35 ש"ח

התפילין ללא הפרשיות עולות המהודרות כ700/800 ש"ח מקסימום.