זוגיות

שידוך - האם זה נחשב צנוע להיפגש בבית קפה?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב, רציתי לשאול, בעקבות החזרה בתשובה, ברוך השם, התחלתי לחפש שידוך, ויש לי כמה שאלות בנושא: 1. האם זה נחשב צנוע להיפגש בבית קפה אם לא, אז איפה ניתן להיפגש 2. בנוסף לכך שפניתי לכמה שדכנים, אני גם מחפשת באתר אינטרנט מיוחד לאנשים דתיים: DOSIDTE.CO.IL - שאלתי, האם זה צנוע לשלוח תמונה למישהו שמעוניין האם כדאי לפרסם תמונה שלי באתר שכולם יראו תודה רבה לכבוד הרב מורן

תשובה

שלום וברכה

פגישה בבית קפה נחשבת למקום צנוע ומכובד. למי שמעוניין את יכולה לשלוח תמונה, אבל לא כל כך מומלץ לפרסם תמונה באתר. וה` יעזור לך שתמצאי את זיווגך ההגון במהרה - בנימין שמואלי