תורה ומדע

לא יודע למה להאמין

  • כ"ב תמוז התשע"ה

שאלה

אני מנסה להתחזק, אבל קשה לי כל פעם חברים אטיאסטים מוכחים לי במחקרים שהתורה היא אגדה שנכתבה ע'יי אנשים , מפנים אותי לארתרים ולספרים שמסברים מדעית את האיבולוציה , שהגיוני יותר שנוצרנו בתהליך של 6 מליון שנה מקוף מאשר מעפר ביום אחד! שהתורה לא הוזכרה 800 שנה בהיסטוריה עד שיום אחד נמצאה בבית מקדש ,שהתורה נכתבה מאוחר יותר לאחר אירועים , כי אפילו לא יודעים איזה פרעה היה במצריים ושמו שתקופת יציאת מצריים ושהעברית של המיצרים הייתה מאוד רהוטה באמת כיצד זה הגיוני..כפי שהם כביכול מצוטטים בתורה יש אתר כמו "חופש" שזה אתר שהוא חופש מדת אתם בטח שמעתם עליו ששם ישנם המון מאמרים שממש מוכיחים על כל הרצאה של הרב זמיר כהן שאני רואה את ההפך מדבריו !, אני כבר מבולבל ועייף מלהילחם אני לא יודע מה לעשות....עד שאני קצת מתחזק פתאום באים ומביאים לי בהפוכה בבקשה תענו לי בהקדם

תשובה

בס"ד

שלום וברכה,

האתאיסטים באינטרנט משקרים ומסלפים את העובדות ההיסטוריות והמדעיות. אתר חופש הוא אתר הסתה ידוע, שאינו שונה מאתרים אנטישמים. הוא משקר ומסלף עובדות ללא הרף.

מעולם לא נמצאו גולגולות שלמות של קופי-אדם. כל מה שמצאו עד היום הם גולגולות של בני אדם, וגולגולות של קופים שונים. ראה כאן:

גוף האדם במותו נהפך לאפר, ונהיה חלק מן העפר. ה' יצר את התהליך ההפוך ביצירת האדם הראשון.

הטענה שהתורה נמצאה על ידי יאשיהו ולא היתה ידועה קודם לכן - היא שקר שהמציאו אתאיסטים:
התנ"ך עצמו מעיד שכל עם ישראל שמר את התורה בימי חזקיהו המלך, שחי זמן קצר לפני יאשיהו.

כדאי שתתרחק מ"חברים" שמנסים להסית אותך נגד יהדות אבותיך. זהו היצר הרע שמנסה להרחיק אותך מהקב"ה. מאנשים כאלה ראוי להתרחק כמו מאש.

אנא חפש בגוגל את המילים "שיחה גורלית". חשוב מאוד שתקרא דו-שיח זה.

אשמח לעזור בכל שאלה שתהיה לך.

בברכה,
דניאל בלס