שאל את הרב - כללי

הנחיית הורים וטיפול רגשי בילדים ע"י משני שאינה שומרת תורה ומ

  • י"ט תמוז התשע"ה

שאלה

שלום אני אם ממשפחה חרדית. בבית הספר חרדי של ביתי הציעו לי ללכת איתה לטיפול רגשי יחד עם הנחיית הורים. הם הציעו לי מטפלת שנחשבת לטובה. אך אני מתלבטת משום שהיא אינה דתיה אז גם בטיפול יהיה שוני בין מטפלים. מה אומרים הרבנים למי עלי ללכת?

תשובה

שלום וברכה

יש להשתדל מאוד ללכת למטפלת שומרת מצוות בלבד. לעמים ההדרכה שמקבלים על ידי מי שאינם ושמרים מצוות מקלקלת הרבה.