נשים

טהורת המשפחה

  • י"ט תמוז התשע"ה

שאלה

שלום רב, אתמול הלכתי למקווה אחרי שבעה ימי טהרה. אך כיוון שגם צמתי אתמול שכחתי לבצע בדיקה (על בד כותנה). יש לציין שימים הקודמים (4 מתוך 6 ימי טהרה)עשיתי את הבדיקות והן כולן יצאו תקינות (ללא צבע כלל). רק היום בצהריים נזכרתי שלא עשיתי את הבדיקה השביעית. מה אליי לעשות? האם ללכת עוד פעם למקווה? אודה לתשובתכם, לאה.

תשובה

שלום וברכה

לא תצטרכי ללכת לטבול עוד הפעם. להבא תשתדלי להקפיד יותר לבדוק את עצמך בכל יום ובפרט ביום השביעי.