שאל את הרב - כללי

בנוגע לשידוכים

  • י"ד סיון התשע"ה

שאלה

שלום וברכה. רציתי לשאול כיצד לנהוג במצב שמציעים לי בחור, הוא עונה על כל הדרישות מבחינת יראת שמיים, מידות טובות וכו, אבל אין מציאת חן. מחד גיסא חבל להוריד את השידוך כי בדור הזה לצערי מאוד קשה למצוא בחור הגון, מאידך, מציאת חן זה דבר שחשוב. (לא העיקר אבל עדיין יש לזה משמעות) איך אפשר להתחתן עם בחור שאני לא נמשכת אליו? (מדובר לא בפגישה ראשונה...) תודה מראש, ה' יברך אתכם. שנזכה בע"ה לגרום נחת רוח ליוצרנו.

תשובה

שלום וברכה

האם יש דחיה ממראהו?  האם את מצפה לראותו אחרי שבוע שלא ראית אותו?