שאל את הרב - כללי

איך מרדימים ילדה בת 9 חודשים בלי לשבת לידה

  • א' סיון התשע"ה

שאלה

שלום רב, הזת שלי בת 9 חודשים ושאני מכניסה אותה לישון ויוצאת מהחדר היא מתחילה לצרוח. אני לא יודעת מה לעשות היא פשוט רוצה שאני אשב לידה. זה פשוט מתיש אני לא יכולה לעשות שום דבר. מה עלייך לעשות?

תשובה

לכבוד השואלת,

סליחה על האיחור בתשובה.

בגיל הזה מומלץ כן לשבת אצל התינוקת ולתת לה את מה שהיא צריכה.

כפי שהבנתי, דוקא בגיל יותר מבוגר קצת אפשר להתחיל בתכניות מסויימות מיוחדות לארגן זמן השינה לילדים.

בברכה,

רב נחום