הזמן אחרי שבועות

  • י"ח אייר התשע"ה

שאלה

לאחרונה בעת שצפתי בעמוד הפייס בוק של נחספתי להרצאה של אדם יוסי מזרחי שמתיימר לקרוא לעצמו רב מבלי לפגוע בכבודו חלילה .באחת ההרצאות שלו באתר שהוא מפרסם בשם הסוד 1820 הוא מספר על גוג ומגוג ושכול הבלגן הזה יתחיל אחרי שבועות במוצאי שנת התש"ה כלומר חודש אב אלול והוא מביא עובדות לכך מתוך הצופן התנכ"י וכול מה שכתוב בספר יחקאל שאלתי היא ראשית האם הוא נביא שקר על אף כול ההכחות שהוא מציג בהרצאה שלו ואם אכן מדוע לא קם משהו מהעדה החרדית או משהו מהרבנים הגדולים ודוחה את כול השמועות שהוא מפיץ או שחלילה הכול עומד להתגשםואז מדוע לא קמים כול הרבנים גם האשכנזים וגם הספרדים ומתחילים להפיץ את הדבר באופן ברור ונחרץ יש לציין שזו הרצאה שמדירה שינה ממני כבר שבוע אוד על תשובה בנושא תוד פליקס לוי

תשובה

שלום וברכה

אי אפשר לקום כל בוקר לכל משוגע שהחליט שהוא נביא ולומר שהוא דובר שטויות. כל היודי יודע שאין לתהייחס מלכתחילהלדברי הבל של מי שאינו מגדולי הדור ולא מתייחס כלל לשטויות אלו.

בהצלחה,