זוגיות

עזרה עם בן זוגי

  • כ"ג ניסן התשע"ה

שאלה

לפני כחצי שנה הכרתי את בן זוגי, בחור נחמד בוגר נפשית ודתי... עכשיו הבעיה היא שאני לא כל כך בעניין של דת, גדלתי במשפחה חילונית, ואין לי בקיאות ביהדות... מתי קוראים בתורה, מתי מניחים תפילין וכו'... ממש אשמח להבין יותר את היהדות, ולהתקרב לדת, ואין לי מושג מאיפה להתחיל...

תשובה

שלום וברכה

אשרייך שזכית לבן זוג שמקרב אותך לתורה ויראת שמיים מתוך שמחה ואשרייך שיש לך רצון להכיר את יהדותך כראוי.

אציע שתשלחי לנו מספר טלפון ונשתדל לכוונך כראוי לפי מצבך. אם את לא מעוניינת בכך, תכתבי לי ואשתדל לכוון אותך בכתב.