חברה והשקפה

במה לבחור ימין או חרדי? ולמה אין אחדות?

  • כ"ד אדר התשע"ה

שאלה

מה לבחור אני מאוד מבולבלת לתת את הכוח לליכוד כדי שלא יעלה השמאל , לתת למפלגה דתית הבית היהודי , אלי ישי , דרעי , ג' ......???? ומדוע אין איחוד בין הדתיים ?והרבנים לא קוראים לאיחוד בימים כאלה קריטים ? תודה מצפה לתשובה דחופה

תשובה

שלום וברכה

ההוראה היא ברורה להצביע אך ורק למפלגה חרדית ולהצביע שס או האשכנזים לג'.

ראי את כל הנאמר בעניין http://www.yomli.org/biladi/index.html

חלילה לתת את קולך למפלגה שיוכלה להצביע לדברים שנוגדים את תהורה ולכן אין כל מקום לשקול הצבעה לליכוד או לבית היהודי.

אין לנו צל של מושג למה מר ישי התפלג משס ומהיהדות הנאמנה מלבד הרצון להיות יו"ר ואין כל סיבה להצביע עבורו.