שאל את הרב - כללי

מצטער על כמות השאלות הגבוה אבל זו שאלה חשובה !

  • ה' אדר התשע"ה

שאלה

קודם כל אני אציין שאני לומד בבית ספר חילוני ובשיעור מדעים המטרה שלי הזכירה לרגע את תיבת נוח ולאחר מכן את תורת האבולוציה . לאחר מכן יחדה העירה לה שזה או אבולוציה או התנ״ך והמורה שלי אמרה שהם ״ מסתדרים ״ אחד עם השני . וכל הזמן הזה חשבתי שהיא אתאיסטית . אז בעצם השאלה שלי היא כזאת - איך האבולוציה והתנ״ך מסתדרים ? תודה רבה וסליחה על מספר השאלות הרב .

תשובה

שלום וברכה

הייתי מציע לשאול את המורה איך סיפור הבריאה האמיתי המוזכר בתנ"ך משתלב עם התיאוריה של האבולוציה. נשמח לשמוע את תשובתה.