כף בשרית

  • ט"ו טבת התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב יש לי שאלה דחופה עוד מעט מגיעים אלי אורחים ובטעות ערבבתי עוף בושל ולאחר מכון באותה כפית של הרוטב של העוף ערבבתי בסיר אחר שהוא רק ירקות האם התבשיל השני נקרא בשרי? תודה אשמח לתשובה מהירה

תשובה

שלום וברכה

התבשיל השני יהיה פרווה. אם כמות הירקות הוא מועטה אין לאוכלו יחד עם חלב אולם בכל מקרה אין צורך להמתין שש שעות.