שבת

כל המשפחה חילונית מתי אפשר להיפגש ומה עם שבת?

  • ט' טבת התשע"ה

שאלה

שלום עליכם כאני נשוי +ילדה אני גר במרכז הורי בצפון אני מתחזק הם לא וגם משפחתה של אישתי כולם חילוניים גמורים, אישתי תומכת בי אבל אנו לא יודעים מה לעשות כל השבוע עובדים ובשבת רוצים שהילדה תראה את הסבא והסבתא והדודים והאחיינים והם בצפון מה עושים ?

כל משפחתי בצפון וכל השבוע עובדים מתי נטייל ונבקר משפחה

תשובה

שלום וברכה

אשריכם שזכיתם להיות משומרי השבת. אין קץ לשכרכם ואין לשער מעלת שומר השבת היא גדולה ועצומה עד שאמרו חכמים כל השומר שבת כהלכתו אפילו עובד עבודה זרה כדור אנשו מוחלין לו.

אציע לעשות שבתות מפעם לפעם אצל ההורים ולהיות שם השבת או כעת בחורף שהשבת יוצאת מוקדם לנסוע מיד במוצ"ש לביקור אצל ההורים.

בכל מקרה צריך לזכור ולשנן את גדול המעלה של שמירת השבת ובכך להתחזק מאוד ולשמוח מאוד שזכית להיות מעם ה' שומרי השבת שזוכים לכל הברכות ומחוברים לבורא עולם כראוי.

חיזקו ואמצו,