זוגיות

ריקודים נפרדים או מעורבים

  • ז' טבת התשע"ה

שאלה

שלום, אני מתחתנת עוד חודש. אני באה מבית דתי וגם ארוסי. מבחינתי היה לי ברור שהחתונה שלי תיהיה עם ריקודים מעורבים, אבל האבא של ארוסי מתנגד לזה בכל תוקף.נוצר כבר ממש ריב בין ארוסי למשפחתו בגלל זה.הסכמץתי שרק לקראת הקינוח יפרידו את המחיצות, אבל גם זה לא מספיק טוב והוא עדיין מאוד כועס ופגוע. חשוב לי מאוד שיהיה לי את האפשרות לרקוד עם חבריי שאינם דתיים ולכן אני עומדת על שלי. מצד שני מאוד כואב לי לראות את ארוסי במצב הזה. אני חייבת עזרה. אין לי עוד דמעות. ומתסכל שחודש לפני החתונה שלי נמצאים במשבר כזה גדול. תודה רבה רבה!!

תשובה

שלום וברכה

אציע לקרוא את הנאמר בלינק הבא http://www.hidabroot.org/he/question/16142 לאחר מכן אשמח לסייע לך עוד.