חלום על הגאולה הקרבה ומה יהיה אם עדיין אהיה בלי כיסוי ראש

  • ב' טבת התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב חלמתי ביום שני בלילה שאני מחוץ לבית הורי פתאום אני שומעת שופרות מהשמיים ורואה אורות גדולים מהשמיים מין דמויות ענקיות מוארות הבנתי בחלום שזאת הגאולה התפללתי לה' התחננתי אליו שיתן לי לזכות לראות אותה ושאני ישתנה ויתחזק יותר היה עליי מין צעיף ששמתי אותו ישר על הראש ככיסוי ראש אחר כך באתי לעלות לבית הורי ופתאום נשמעה מוזיקת נבל ועצר אותי בנאדם שאת דמותו אני זוכרת במעורפל רק את עיניו אני זוכרת כחול ים ניסיתי לחמוק מימנו אך לא הצלחתי לזוז ואני מנסה לברוח והוא אומר לי אל תפחדי מימני אני המשיח את זכאית לראות את הגאולה והמשיך האלה הוא עבר איש איש לא פסח על אף אחד עליתי לבית הורי והוא הגיע גם לשם הוא התסכל על ילדיי ואמר להם שהם זכאים לראות את הגאולה הסתכל על הורי והיסס התחננתי אליו ולה' שיזכה אותם ואני יחזיר אותם בתשובה והתחננתי להורים שלי אמא אבא תגידו שאתם מקבלים עליכם תשובה והם קיבלו על עצמם תדובה והוא היסס ובסופו של דבר זיכה גם אותם לראות את הגאולה בנתיים התקשרתי לבעלי שיצא החוצה שהתחנן שהוא מקבל על עצמו תשובה הוא קיבל על עצמו והוא הגיע אליו וזיכה אותו גם לראות את הגאולה בבקשה אני רוצה פתרון לחלום הזה לפתור לי את התעלומה זאת האם זה מסר כלשהו מהשמיים אני ובעלי שומרים שבתות שומרים נידה בעלי מניח כל בוקר תפילין לעולם לא פיספס אני ממש מפוחדת מהחלום הזה האם זה מסר שאני צריכה כיסוי ראש מאותו לילה הראש שלי טרוד ורק חושב מה המסר בתודה מראש הודיה

תשובה

שלום וברכה

חלום זה אכן מראה לך מה יקרה כאשר משיח יבוא ואת תהיי עדיין בגילוי ראש חלילה, כמה בושה תהיה ברגע קדוש זה וחבל. אכן מה טוב ומה נעים לקבל על עצמך כעת מצווה קדושה ויקרה זו ובזכות זה תזכי לשפע ברכה והצלחה בכל אשר תפני ותזכי לראות פני משיח צדקינו במהרה בימינו.