שאל את הרב - כללי

נושא זוגיות, רצון

  • א' טבת התשע"ה

שאלה

אני סטודנטית בת 21 , כולם מסביבי לא מפסיקים לדבר על נושאי דייטים וכדומה וזה גורם לי לדחייה מהנושא. אני רוצה לרצות לצאת אבל כל ההתעסקות מסביב זה מגעילה אותי מאד וזה גורם לי להרתעות. מה אפשר לעשות? האם למרות שאני לא מרגישה צורך ממש להכיר אני צריכה לנסות לצאת? ולגבי היכרויות באינטרנט - זה מרגיש קצת לא מכבד- כל עניין הסתכלות על התמונות ןכדו.. יש בזה משהו?

תשובה

שלום וברכה

את ככל הנראה צנועה ועדינה ולא מתאים לך הפומביות שבדברים. אשרייך!

אציע שתפני לשדכנית וכך תוכלי לבנות בית נאמן בישראל בצורה המתאימה לנפשך ולא תצטרכי ללכת בדרכים שאינם לרוחך.

בהצלחה,