אמונה

פגמתי בברית , בערב חנוכה ואני פוחד מהשבת הקרובה

  • כ"ד כסלו התשע"ה

שאלה

בס"ד שלום כבוד הרב, כבר שנה וחצי בערך שאני נלחם בפגם הברית ולאט לאט מתחזק אבל פשוט לא מצליח , ועכשיו אני דואג יותר מתמיד , אומרים שבשבת הקרובה יתחיל תהליך הגאולה , ואני עוד לא הספקתי לכפר ולהפסיק , אני מפחד פחד מוות עד כדי בכי , ואני מצטער מאוד על החטא הזה , רציתי לדעת האם מה שפירשו מהזוהר (32 יום לאחר ש5 יהרגו יהיה משהו עם המשיח וזה יפול על השבת של חנוכה) נכון או לא? האם התשובה שלי שהיא אמיתית תכפר לגמרי על כל הפעמים שחטאתי או שהתשובה זה לא מספיק? תודה רבה כבוד הרב אשמח אם תתיחס לכל השאלות שלי נ.ב אני מצטער אם שלחתי פעמיים פשוט אני לא בטוח שהפעם הראשונה שלחה (האתר לא נטען ממש)

תשובה

שלום וברכה

ישועתינו קרובה לבוא ללא קשר לטבח בהר נוף ואין כל קשר בין הזוהר לימינו אנו.

בכל מקרה אשריך ואשרי חלקך שאת הועמד בניסיון ימים רבים בהצלחה גדולה ואף אם אתה נכשל לפעמים אין זה מגרע את מעלתך הגדולה שאתה מנסה להתמודד ומצליח בכך ברוב רובם של הזמנים.

בעז"ה אם תתמיד בהשתדלות לעמוד בניסיון תזכה להיות בשורה ראשונה של מקבלי פני משיחנו.

עלה והצלח,