שאל את הרב - כללי

מחפשת רב ומדריכת כלה

  • כ"ח חשון התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב אני מתחתנת בעזרת השם בכ"ח באדר התשע"ה. אני מחפשת: 1. מדריכת כלה באזור מגורי (באר שבע) ולא יודעת מאיפה להתחיל את החיפושים. אני דתייה ובן זוגי קצת פחות :) אני חוזרת בתשובה וכעת קצת קשה לנו בכל ענייני בינו ובינה אך בעזרת השם אחרי החתונה אני לוקחת על עצמי כיסוי ראש וכל הדינים של טהרה, גם היום אנחנו שומרים בזמנים למרות שזה כאילו לא נחשב. בקיצור.. מחפשת מדריכת כלה טובה שתדריך אחת על אחת ולא כמו ברבנות שזה קבוצתי כשהבנות לא באותה רמה רוחנית וכ'ו.. 2. מחפשת רב, עדיף תימני (הגלל הבעל לעתיד) אך לא כל כך משנה. רק שיהיה חזק ביהדות איש טוב ופשוט. זאת כי יש לי תיאוריה (נכונה או לא) כי הרב המחתן כאילו נותן מעצתמו לנישואין שלנו עצם ברכתו וחשוב לי שיהיה נוכח מישהו שהנפש שלו נקייה.. (עדיף שיהיה מהדרום). האם לכבוד הרב יש לאיפה להפנות אותי על מנת למצוא מדריכת כלה ורב מחתן טוב? בתודה, עמית

תשובה

שלום וברכה

נא לשלוח לנו מס' טלפון שלך ונשוב אילייך עם הכוונה נכונה למדריכת כלות מתאימה בעז"ה ורב מתאים.