שאל את הרב - כללי

ניתוק קשר

  • ו' חשון התשע"ה

שאלה

כבוד הרב שלום, לפני כמה ימים ניתקתי קשר עם בחור ויצא מצב שנתקתי את הקשר בהודעה מאחר והבחור כמה וכמה פעמיים ביטל פגישות התקשרת כדי לומר שלא מתאים לי זה מרגיש לי זלזול וחוסר כבוד אך הוא לא ענה ושלחתי לו הודעה שאני נאלצת לנתק את הקשר אך מאחר וזה היה בהודעה אני עדיין מרגישה לא בסדר עם זה וזה משהו שאני לא עושה בדרך כלל רציתי לדעת האם אני צריכה להתקשר ולהתנצל טלפונית ולסיים את זה יפה בישביל להרגיע את החוסר נעימות שאני מרגישה עם זה שניתקת קשר בצורה שלא אופיינית לי והקרה הזה מטריד את מחשבתית מה עלי לעשות??? אשמח לקבל תשובה בברכה, יעל אלמו

תשובה

לכבוד השואלת,

נראה, שאם את יכולה לבקש מאדם שלישי שיתקשר אליו: 1) לודע שהוא אכן קיבל את ההודעה, ו2) שהוא ידע שאת לא כיוונת לסיים את זה בדרך לא יפה, ו3)שיבקשו בשבילך שהוא ימחול לך אם נגרם לו עקב ההודעה שום עגמת נפש, זה הכי טוב.

בברכה,

רב נחום